Voornaam *

Achternaam *

Emailadres *

Telefoonnummer *

Ik kom mijn bestelling afhalen op *

Vragen/opmerkingen

RUNDVLEES

Gewicht per stuk in gramAantal
Kogelbiefstuk:
Biefstuk:
Gewicht per stuk in gramAantalMager of randje vet?
Rosbief: (maak uw keuze tussen mager of randje vet)
Entrecote:
Lenderollade (goed rood laten):
Braadrollade (rosé braden):
Gewicht per stuk in gramAantalHeel of gesneden?
Gebraden rollade: (maak uw keuze tussen gesneden of heel)

KALFSVLEES

Gewicht per stuk in gramAantal
Kalfshaas:
Kalfsoester (kogel):
Kalfsoester:
Kalfsfricandeau:
Gewicht per stuk in gramAantalHeel of om te vullen?
Kalfsborst (om te vullen):
Kalfsentrecote:
Kalfsrollade:
Gewicht per stuk in gramAantalHeel of gesneden?
Gebraden rollade: (maak uw keuze tussen gesneden of heel)

VARKENSVLEES

Gewicht per stuk in gramAantal
Varkenshaas:
Varkensfiletrollade mager:
Varkenfiletrollade randje vet:
Varkensfilet (ideaal om te vullen) :
Varkensfricandeau mager:
Varkensfricandeau randje vet:
Gewicht per stuk in gramAantalHeel of gesneden?
Gebraden rollade: (maak uw keuze tussen gesneden of heel)
Varkensmedaillons:

GOURMET / FONDUE / STEENGRILL

Aantal volwassenenAantal kinderen
Gourmet/steengrill
(= schijfjes/plakjes):
Fondue ( =balletjes/blokjes):

DIVERSE SPECIALITEITEN

Aantal stuks
Kalfsragout bakje 500 c.c.:
Gebraden kalfsfricandeau voor Vitello Tonato per 100 gr.:
Carpaccio (portie 100 gr. p.p.) incl .dressing/kaas:

 

Ik ga akkoord met het bewaren van mijn gegevens voor het verwerken van mijn bestelling *

 

Velden met een * zijn verplichte velden