Worstmakerij

Wij maken nog al onze worstsoorten en vleeswaren in onze eigen worstmakerij en zouterij. Direct na het uitsnijden van onze varkens verwerken wij het vlees tot diverse worstsoorten en vleeswaren. Alles krijgt direct zijn bestemming, afhankelijk van het stuk vlees.

Ribben worden rollades, hammen worden gezouten tot o.a. achterham en beenham, filets worden gezouten tot bacons, schouders en wangen worden verwerkt tot worst, lever gaat in de patés en zo heeft elk stukje vlees een eindbestemming binnen onze kleine gesloten keten.

Ook voor ons rundvlees geld een vaste bestemming. Op vrijdag slachten wij onze koeien op het abottoir in Amsterdam. Hier laten wij het vlees 48 uur besterven. Op aandag halen wij de koe op bij het slachthuis in Amsterdam. Daarna benen wij het karkas uit, verdelen het vlees en vacuümeren het per deel.

Van de delen die niet als lappen of biefstuk kan worden verkocht maken wij o.a. runder rookworst, osseworst, gehakt, pekelvlees, rookvlees, e.d. Verse grondstoffen, goede kruiden en specerijen, vakkundige verwerking zijn de basis voor een goed eindresultaat en dat proef je!

Copyright Slagerij van ‘t Hoff | Ontwerp en realisatie: Muzo Media